Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 16 Nisan 2022 - 09:38 Yorum: 0

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu "Areena Club" "Yaza merhaba" adı altında görkemli bir açılış...

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu "Areena Club" "Yaza merhaba" adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Türkiye ve dünyanın en çok tanınan diskolarından biri olan "Areena Club" yaza merhaba partisiyle kapılarını açtı. Marmaris ve Muğla'nın çeşitli ilçelerinden tanınmış işadamları, siyasetçi, işletmeciler yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turistin katıldığı açılış partisi coşkulu geçti. Havanın kararmasıyla yoğun bir kalabalığın geldiği parti de mekan ağzına kadar doldu. Diskonun dolmasıyla kapılar kapatılarak muhteşem eğlence başladı. Müzik yayınların son bulduğu saat 00.00'a kadar dans ve animatör grupları pistte şovlarını sergiledi. DJ'ler gündemdeki hit hareketli müziklerini çalmaya başlamasıyla sahne dans edenler ile doldu.

Areena Club sahibi Kamil Issı " Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen sektör biz olduk ama yine de hazırlıklarımızı tamamlayıp yeni sezonumuz için kapılarımızı misafirlerimiz için açtık. Devlet büyüklerimizden, ülkemizi ve ilçemizi yönetenlerden kovid tedbirleri uygulamasından kalan müzik saatleri konusunda müjdeli haberler bekliyoruz " diyerek yeni sezonda Areena club'ta 40 "tan fazla ünlü ve popüler isimler ile konser programı olacağını ve Paradise ısland'da festivaller planladıklarının müjdesini verdi.

"Yere iğne atsan düşmez" dedirten görüntüler oluşan diskoda saatler 00.00'a geldiğinde müzikler sustu. Yoğun bir kalabalık hafta sonunun ilk günü çılgınlar gibi eğlendikten sonra mekandan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber