Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2017 - 15:58 Yorum: 0

Marmaris’te bahar havası

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 24 dereceye kadar yükselmesiyle sahil ve sokaklar dolup taştı.

Marmaris’te bahar havası

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 24 dereceye kadar yükselmesiyle sahil ve sokaklar dolup taştı. Sıcak havayı fırsat bilen yunuslar körfezde balıkçı tekneleriyle yarıştı.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris ilçesinde Mart ayının sonlarına doğru sıcak hava kendini hissettirmeye başladı. İlçede hafta sonu hava sıcaklığı 24 derece ölçülürken ,vatandaşlar ve ilçede yerleşik yaşayan yabancı uyruklular, sıcak havayı görünce sahillere ve parklara akın etti. Deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü ilçede yerli ve yabancı turistler sahilde güneşlenip denize girdi.

Aileleriyle sahile gelen çocuklar, denize girip kumlarla oynadı. Atatürk Caddesi'nden Turban mevkiine kadar sahil yürüyüş yolu insanlarla doldu. Bazıları bisiklet ve koşu sporu yaparken, kimileri su sporları yaparak denizin tadını çıkardı.

Öte yandan , güzel havayı fırsat bilen balıkçılar körfeze açılarak hem balık avlamanın hemde yunuslarla oyun oynamanın keyfini çıkardı. İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunuslar balıkçı tekneleri ile dakikalarca yarışarak oyun oynamanın keyfine vardı.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklıkları hafta başına kadar artarak devam edeceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber