Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Marmaris'te kavga

Ambulans şoförü tartıştığı akaryakıt istasyonu görevlisini darbetti

Marmaris'te kavga

MUĞLA (AA) - Marmaris'te bir ambulans şoförünün akaryakıt istasyonunda tartıştığı pompacıyı darbetmesi, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Datça Devlet Hastanesinden Marmaris’e hasta getiren ambulansın şoförü Y.S (48), benzin almak için Marmaris-Datça karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Taşıt tanıma sistemi bulunan aracı pompaya yanaştıran Y.S, istasyon görevlisi C.Ş’ye (25) pompa tabancasının otomatiği attıktan sonra yakıt koymamasını söyledi. Pompacı depoyu doldurunca sinirlenen Y.S ile pompacı arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine ambulans şoförü, pompacıya vurdu. Kavgayı, araya giren istasyon görevlileri ayırdı. 

Bu arada ambulans şoförü, sağlık çalışanlarına şiddeti önlemek için kurulan ALO 113 hattını arayarak "Beyaz Kod" bildiriminde bulundu. Olay yerine çağrılan jandarma ekibi, her iki tarafı da karakola götürerek ifadelerini aldı. Kavga eden tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Bu arada kavga, istasyonun güvenlik kameralarınca kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber