Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ocak 2021 - 20:18 Yorum: 0

Marmaris’te sigara içilmeyen alanlara yenileri eklendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy Başkanlığında toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Marmaris'te sigara yasağı uygulanacak...

Marmaris’te sigara içilmeyen alanlara yenileri eklendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy Başkanlığında toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Marmaris'te sigara yasağı uygulanacak alanları belirlemiş, yasağa uymayanlara da 900 TL para cezası kesilmesini kararlaştırılmıştı. Hıfzıssıhha Meclisi'nin 22 Kasım toplantısında konu bir kez daha masaya yatırıldı. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu belirlenen başka alanların da "Sigara yasağı" kapsamına alınmasına karar verildi.

Özellikle sigara içen vatandaşların maskelerini indirerek içmeleri, Covid-19 salgınının yaygınlaşması açısından riskli bulunduğu için sigara içilmesi yasak alanlar yeniden belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber