Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Temmuz 2017 - 17:18 Yorum: 0

Marmaris’teki orman yangını için hava desteği istendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2 uçak ve 2 helikopter ile müdahale edilen orman yangının kontrol altına alınabilmesi için 6 helikopter ve 2 uçak desteği...

Marmaris’teki orman yangını için hava desteği istendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2 uçak ve 2 helikopter ile müdahale edilen orman yangının kontrol altına alınabilmesi için 6 helikopter ve 2 uçak desteği daha istendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Aksaran mevkiinde ormanlık alanda mangal ateşinden çıktığı iddia edilen yangın şiddetli rüzgarında da etkisiyle büyümeye devam ediyor. Sık çam ağaçlarının bulunduğu bölgede devam eden yangına 2 uçak, 2 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Şuana kadar 6 hektar ormanlık alana zarar veren ve İçmeler Mahallesi'ne doğru ilerleyen yangının kontrol altına alınabilmesi için Muğla ve İzmir Orman Bölge Müdürlüklerinden 2 uçak ve 6 helikopter desteği daha talep edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber