Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Eylül 2016 - 19:13 Yorum: 0

Marsel İlhan, çeyrek finalde

Milli tenisçi Marsel İlhan, American Express İstanbul Challenger'da adını son sekize yazdırdı.

Marsel İlhan, çeyrek finalde

Milli tenisçi Marsel İlhan, American Express İstanbul Challenger'da adını son sekize yazdırdı.

Türkiye'de düzenlenen en köklü tenis organizasyonu niteliğindeki American Express İstanbul Challenger'da milli raket Marsel İlhan'ın ilerleyişi sürüyor. Son maçında Belçikalı rakibi Yannick Mertens'i saf dışı bırakan 29 yaşındaki İlhan, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

TED Spor Kulübü'nün bu sene 68.'sine ev sahipliği yaptığı turnuvaya 8 numaralı seribaşı Sırp Nikola Milojevic'i geçerek başlayan Marsel, ikinci tur maçında çok üstün bir performans sergiledi. Geçen yıl İzmir'de set vermediği Mertens karşısında yine aynı tarifeyi uygulayan İlhan, 66 dakika sonunda 6-3, 6-4'le galibiyete uzandı.

Haftaya dünya sıralamasının 283. basamağında başlayan Marsel, bir sonraki sınavını 4 numaralı seribaşı İsviçreli Marco Chiudinelli önünde verecek. Teklerdeki diğer çeyrek finaller ise Malek Jaziri-Marc Sieber, Tobias Kamke-Marius Copil ve Michal Konecny-Dudi Sela olarak şekillendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber