Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Ekim 2017 - 13:53 Yorum: 0

Marsh Sigorta 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık etti

Dünyanın önemli sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden, İstanbul Yeni Havalimanı'na, Avrasya Tüneli'nden...

Marsh Sigorta 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık etti

Dünyanın önemli sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden, İstanbul Yeni Havalimanı'na, Avrasya Tüneli'nden Marmaray'a kadar onlarca projeden toplamda 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık ettiğini açıkladı. Marsh Türkiye CEO'su Hakan Kayganacı, "Türkiye'de son dönemde altyapı yatırımları ivme kazandı. Biz de Marsh olarak bu projelerde Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibi'nin 25 yıllık deneyimi ile dünya standartlarında risk danışmanlığı ve sigorta hizmeti veriyoruz" dedi.

Merkezi ABD'de bulunan Marsh & McLennan Şirketler Grubu çatısı altında hizmet veren 130 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın önemli sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh Sigorta, "Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibi" ile altyapı yatırımları için Türkiye'nin de en büyük altyapı projelerine imzasını attığını duyurdu. Yapılan açıklamada şirket, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden İstanbul'un 3'üncü Havaalanı, Avrasya Tüneli'nden Osmangazi Köprüsü'ne kadar onlarca projede broker olarak şu ana kadar toplamda 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık etti.

"Altyapı projeleri hızlandı"

Marsh Türkiye CEO'su Hakan Kayganacı, dünyadaki 100 yılı aşkın deneyimi bu projelerde yer almanın kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Kayganacı, "Dünyada riskler belirgin bir şekilde artmaya devam ediyor. Optimum seviyede risk transferini sağlamak amacıyla proje veya varlıkların derinlemesine risk profillerinin çıkarılması ve hem geçmişe hem de ileriye dönük olarak riskleri proje katılımcıları arasında doğru bir şekilde tahsis etmek çok önemli. Biz, 600'ü aşkın uzman ekipten oluşan Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibimiz ile bu alanda dünya standartlarında risk danışmanlığı ve sigorta hizmeti veriyoruz. Birçok altyapı projesinde birlikte hareket eden inşaat ve kamu sektörlerinin yanı sıra yatırımcı ve kreditörlerin de kendine özgü risklerinin bilincinde olan Marsh, müşterilerinin gelir akışı volatilitesinin azaltılmasına ve sermayenin yeniden düzenlemesine yardımcı olarak proje veya yatırım risklerinin azaltılmasını, iyileştirilmesi ve daha iyi yönetilmesini sağlıyor" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber