Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:23 Yorum: 0

Masa Tenisi: Yalova'da minik raketler yarıştı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında minik raketler yarıştı. Dereceye giren sporculara ödülleri, yapılan törenle verildi

Masa Tenisi: Yalova'da minik raketler yarıştı

YALOVA(AA) - Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında minik raketler yarıştı. Dereceye giren sporculara ödülleri, yapılan törenle verildi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Tenis Kortlarında organizasyon düzenlendi. 16-19 Ekim tarihleri arasındaki turnuvaya 63 sporcu katıldı. 9 yaş erkek kategorisinde Eren Urganlı birinci, Emirhan Bulut ikinci ve Yunus Üstündağ da üçüncü oldu. 9 yaş bayanlar kategorisinde ise Elif Şahin birinci, Berru Keskin de ikincilik sevinci yaşadı. Kardelen Çetin de üçüncü oldu.

Bu kategorideki sporculara ödüllerini, AK Parti İl Teşkilat Üyesi İlyas Şahin verdi. Turnuvada 10 yaş erkekler kategorisinde ise kürsünün en tepesine Emircan Bektaş çıktı. Tuna Ayaz'ın ikincilik sevinci yaşadığı organizasyonda Emre Kotaman da üçüncülük elde etti. Bu kategoride dereceye giren minik raketlere ödüllerini, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa takdim etti.

10 yaş bayanlar kategorisinde de birinciliği Zeynep Sular alırken, Ece Kırcali ikinci, Nehir Örs de üçüncü oldu. Bu kategorideki sporcular da ödüllerini Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı'nın elinden aldı. Öte yandan turnuvada 10 yaş master kategoride Sinan Dinç, birinci oldu. Batuhan Aslım’ın ikincilik elde ettiği bu yaş kategorisinde Andaç Ulaş da üçüncü oldu. Çiftlerde de Sinan Dinç-Batuhan Aslım çifti, şampiyonluğa ulaştı. Andaç Ulaş-Eren Kılıç çifti de ikinci oldu. 10 yaş master ve çiftler kategorisindeki sporculara ödüllerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber