Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Sağlık 23 Mart 2018 - 12:43 Yorum: 0

‘Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal’ projesi protokolü imzalandı

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği arasında, "Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal" projesi...

‘Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal’ projesi protokolü imzalandı

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği arasında, "Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal" projesi protokolü imzalandı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ile TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert tarafından imzalanan proje ile; Eskişehir Devlet Hastanesin de mevcut olan çocuk poliklinik ve klinik odalarının masal kahramanları figürleriyle, masal bahçesine dönüştürülmesi amaçlanıyor. Projenin ilk aşamasında masal kahramanlarıyla boyanması, süslenmesi, Nasrettin Hoca maketlerinin çocuk poliklinikleri girişlerine yerleştirilmesi, kliniklere masal kitapları, boyama kitapları, çizgi film DVD'lerinin konulması. Sonraki aşama ise; TÜGVA tiyatro grubu öğrencilerinin Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Nasrettin Hoca gibi gerçeği canlandıran masal figürü kostümleriyle hastanede yatan çocukları eğlendirici dinleti ve masalların anlatılması.

Proje imza töreninde konuşan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge; "Bu proje ile Eskişehir Devlet Hastanesi çocuk poliklinik ve klinikleri çocukların hayal ettiği masal bahçesine dönüşecek, sanal ekranda gördükleri hayal kahramanlarıyla hastane ortamında eğlenme şansı yakalayacaklardır. Bu projenin hayata geçmesi sonucunda hastane korkusu olan çocukların ortamdan kaynaklı korkusu azalacak, hastanede geçirdikleri sürede daha keyifli bir ortamda tedavileri sürdürülecektir. Proje Eskişehir'in çocuk hastalarının hayal dünyalarına hitap eden, hastane ortamını güzelleştirici, UNİCEF Çocuk Haklarına uygun, çocuk sağlığına yüksek fayda sağlayan ve motive edici ve kalıcı çözümleri olan faaliyetleri içermektedir. Proje, özünde, gelecek nesil çocuklarımız için; devlet, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetim aktörlerinin işbirliğinin gerekliliğini ortaya koyan, gelecek nesil için farkındalığı olan özel bir sosyal sorumluluk projesidir" dedi.

‘Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal’ projesi protokolü imzalandı

‘Masal Bahçesi, Her Çocuğa Bir Masal’ projesi protokolü imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber