Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Mart 2021 - 00:18 Yorum: 0

Maske takmayan vatandaş önce KGYS’ye sonra polise yakalandı

İçişleri Bakanlığının korona virüs ile mücadele kapsamında başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" doğrultusunda Sakarya'nın Sapanca ilçesinde maske...

Maske takmayan vatandaş önce KGYS’ye sonra polise yakalandı

İçişleri Bakanlığının korona virüs ile mücadele kapsamında başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" doğrultusunda Sakarya'nın Sapanca ilçesinde maske takmayan vatandaş önce KGYS'ye sonrasında polise yakalandı.

İçişleri Bakanlığının korona virüs ile mücadele kapsamında başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" doğrultusunda tedbirler ve denetimler sıklaştırıldı. Bu doğrultuda korona virüs haritasında çok yüksek riskli bölgede yer alan Sakarya'da da denetimler arttırıldı. Sapanca ilçesinde turistik bölge olarak bilinen sahilde maske takmayan bir vatandaş ilçenin Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne (KGYS) takıldı. Yönetim merkezinden konuma gönderilen polis ekipleri ise maske takmayan adama pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle cezai işlem uyguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber