Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Temmuz 2020 - 14:28 Yorum: 0

Maskeli hırsızlar yakalandı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinden Çerkezköy ilçesine gelerek çeşitli restoranlardan hırsızlık yapmaya çalışan şahıslar, restoran sahipleri tarafından...

Maskeli hırsızlar yakalandı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinden Çerkezköy ilçesine gelerek çeşitli restoranlardan hırsızlık yapmaya çalışan şahıslar, restoran sahipleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık zanlıları restoran sahipleri tarafından polise teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, Saray ilçesinden Çerkezköy ilçesine geçerek çeşitli restoranlardan para ve maddi karşılığı olan eşyaları çalan 3 şahıs farklı günlerde yakalanarak polise teslim edildi. Restoranın sahipleri ilçedeki esnaflarda uyarılarda bulundu. Bir haftada 2. kez hırsız girdiğini ifade eden restoran sahipleri, bir miktar para ve restoranda manevi değeri olan eşyanın çalındığını belirtti. Şahısların ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Aynı restorana 3 gün arayla 3 kişinin hırsızlık amacıyla girdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber