Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

MASKİ, 2014 yılındaki çalışmaları değerlendirdi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, geçen yıl yapılan çalışmaları değerlendirme toplantısında ele alındı. MASKİ'den...

MASKİ, 2014 yılındaki çalışmaları değerlendirdi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, geçen yıl yapılan çalışmaları değerlendirme toplantısında ele alındı. 

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile diğer yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada, geçen yıl başlatılan yeni çalışmalar ve hayata geçirilen uygulamaları aktardı.

Hizmetlerin en iyi şekilde yürütülebilmesi için MASKİ bünyesinde çalışan herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Özdemir, ''Biz bir aileyiz. Aile ise bir beden gibidir. Birlikte çok büyük işler başaracağız'' ifadelerini kullandı.

Başarılı ve akılda kalan hizmetlerin istişareler sonunda ortaya çıktığını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Geçen yıl Malatya merkez ve ilçelerinde 82 bin 861 metre şebeke boru hattı, 18 bin 477 metre kanalizasyon hattı döşendi. 114 noktada sondaj ve drenaj çalışması yapıldı. Modern laboratuvarlarda düzenli bir şekilde su analizleri gerçekleştirildi. Vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla tüm ilçelerde şube şeflikleri kuruldu. PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde vatandaşlara fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla gezici vezne uygulaması başlatıldı. Vatandaşların yaşadıkları sorunları iletebilmeleri için Alo 185 Çağrı Merkezi kuruldu  ve araç filosuna 123 yeni araç takviyesi yapıldı." 

MASKİ'nin yeni hizmet binasının yapımının devam ettiğini belirten Özdemir, yaklaşık 24 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen binanın 6 kat ve 5 bloktan oluştuğunu, tamamen akıllı bina tekniğiyle donatılan binanın yapımına hızla devam edildiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber