Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ocak 2018 - 12:53 Yorum: 0

MASKİ altyapı çalışmalarına devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ ilçesine bağlı Doğanlar Mahallesinde 3 bin metre, Ilıcak...

MASKİ altyapı çalışmalarına devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ ilçesine bağlı Doğanlar Mahallesinde 3 bin metre, Ilıcak Mahallesinde ise 4 bin 960 metrelik içmesuyu hat çalışması gerçekleştirdi.

Malatya'nın altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, "Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Akçadağ İlçemizde Doğanlar ve Ilıcak Mahallelerinde içmesuyu çalışmaları gerçekleştirdik. Doğanlar Mahallesinde 3 bin metrelik içmesuyu hattı, sondaj çalışması ve su deposu inşası yaptık. Ilıcak Mahallesinde ise 4 bin 960 metrelik içmesuyu hat çalışmasını tamamladık. Mahallelerdeki içmesuyu sorununu çözerek vatandaşlarımızı sağlıklı içmesuyuna kavuşturduk. Sağlam altyapı ile sağlam gelecek kurmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Malatyamızın 50 yıllık geleceğini inşa etmek. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MASKİ altyapı çalışmalarına devam ediyor

MASKİ altyapı çalışmalarına devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber