Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:24 Yorum: 0

MASKİ, araç takip sistemini hayata geçiriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan hizmet araçlarının tamamında kullanılacak...

MASKİ, araç takip sistemini hayata geçiriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan hizmet araçlarının tamamında kullanılacak olan araç takip sistemi için sözleşme imzaladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkez ve ilçelerde bulunan iş makinesi, kamyon, kamyonet, traktör, forklift, minibüs ve otomobillere araç takip sistemi montajına başlamak için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu'nun makamında gerçekleşen imza törenine, yüklenici firma yetkilileri ile Daire Başkanlığı personeli Mehmet Ali Tunayılmaz ve Kazım Karateke katıldı. MASKİ bünyesinde hizmet veren araçlarda kullanılacak olan sistem sayesinde, acil durumlarda anında müdahale ve aracın konumuna hızlı şekilde erişim gerçekleştirilebilecek. Gereksiz kullanımın da önüne geçecek olan uygulamayla birlikte, yakıttan da büyük ölçüde tasarruf sağlanacak.

"Kurumumuza katkı sağlayacak bir uygulama"

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan araçların konum kontrolü ve araç sürücülerinin trafik kurallarına uyup uymadıklarını takip edebilmek için araçlara taşıt takip sistemi uygulaması başlattıklarını belirten Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, "Uygulayacağımız sistemle, araçların çalınması veya kaybolması durumunda kolayca bulabileceğiz. Acil durumlarda anında müdahale edilebilmesini ve gereksiz araç kullanımının önüne geçerek yakıttan önemli oranda tasarruf sağlayacağız. Araçların servis ve bakım kontrollerinin kolaylıkla takip edilmesi gibi faydalarını da göz önünde bulundurduğumuzda kurumumuza katkı sağlayacak bir uygulamayı hayata geçireceğiz" dedi.

Öztozlu, ilerleyen günlerde sistem yöneticisi Mehmet Ali Tunayılmaz tarafından, merkez ve ilçelerde belirlenecek olan personele araç takip sistemi programının kullanımı hakkında eğitim planlandıklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber