Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 15 Aralık 2017 - 15:13 Yorum: 0

MASKİ bir derenin daha temizliğini tamamladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi'ndeki Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde yer alan derede bir kilometrelik temizlik...

MASKİ bir derenin daha temizliğini tamamladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi'ndeki Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde yer alan derede bir kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarını sürdürerek dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesinde yer alan Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisindeki dereyi yabancı maddelerden arındırmak amacıyla bir kilometrelik temizlik çalışmasını noktaladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kenan Evren Sanayi Sitesi içeresindeki derenin temizlenmesinde dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Aziz Çetintaş, "Sanayi sitemizin içerisinde yer alan derede su taşkınları oluyordu. Sağ olsun MASKİ ekipleri çalışma başlattı. Deremiz temizlendi. Bu hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.

MASKİ bir derenin daha temizliğini tamamladı

MASKİ bir derenin daha temizliğini tamamladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber