Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:53 Yorum: 0

Maski Ekiplerinden Bir Gecede 2 Bin 750 Metrelik Hat

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu'nun Ergenekon mahallesinde yaşanan su sorununu...

Maski Ekiplerinden Bir Gecede 2 Bin 750 Metrelik Hat

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu'nun Ergenekon mahallesinde yaşanan su sorununu çözmek için bir gecede Osmancık mahallesinde kullanılmayan su pompasını 2 bin 750 metre hat döşeyerek çalışır duruma getirdi.

MASKİ ekipleri yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle su verilemeyen mahalleler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu durumdan etkilenen yerlerden biri de Ergenekon mahallesi. Ekipler Osmancık mahallesinde bulunan su pompasını sabaha kadar yaptıkları çalışmayla Ergenekon mahallesine kazandırdı. Turgutlu MASKİ Sorumlusu Mehmet Yörük ve ekibi 2 bin 750 metre hat döşeyerek Ergenekon'u besleyen su pompası sayısı artırılmış oldu. MASKİ Ergenekon mahallesine ayrıca 5 bin metre yeni içme suyu hattı döşeme çalışmalarında da hızlı ilerleme kaydediyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, il genelinde yaşayan vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için çalıştıklarını belirtti. Nohutçu, "Ekiplerimiz gece gündüz durmadan çalışıyor. Turgutlu ilçemizin Ergenekon Mahallesi'nde idaremizden kaynaklanmayan su kesintileri yaşanıyor. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı ve yaz mevsiminde vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için çözüm üretiyoruz. İdaremiz, ilçede Osmancık mahallesinde kullanılmayan su pompasını bir gecede hat döşeyerek Ergenekon mahallesine kazandırdı. Bu çalışmada ekibiyle birlikte sabaha kadar çalışan MASKİ Sorumlumuz Mehmet Yörük'e de teşekkür ediyorum. 2 bin 750 metrelik içme suyu hattını sadece bir gecede döşeyerek vatandaşların mağduriyetini gidermek için önemli bir çalışmaya imza attık" dedi.

Maski Ekiplerinden Bir Gecede 2 Bin 750 Metrelik Hat

Maski Ekiplerinden Bir Gecede 2 Bin 750 Metrelik Hat

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber