Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Aralık 2014 - 15:38 Yorum: 0

MASKİ gezici vezneyle hizmet veriyor

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) abone ve vezne işlemleri için uygulamaya koyduğu gezici vezneyle hizmet veriyor.Malatya Büyükşehir Belediyesi...

MASKİ gezici vezneyle hizmet veriyor

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) abone ve vezne işlemleri için uygulamaya koyduğu gezici vezneyle hizmet veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, gezici veznenin özellikle yaşlı, engelli gibi ödeme merkezine uzak olup belediyede tahsilat işlemlerini gerçekleştiremeyecek durumdaki vatandaşlara hitap ettiğini belirtti.

İnsan odaklı olarak sosyal sorumluluk bilinciyle uygulamaya geçirdikleri MASKİ gezici vezne uygulamasının vatandaşların teknolojiyi kullanarak, MASKİ'deki işlemlerini rahatlık ve güven içerisinde gerçekleştirmelerini sağladığını kaydeden Özdemir, vatandaşların günlük tahsilat işlemlerini gezici veznede kolaylıkla yapılabildiklerini ifade etti.

Özdemir, İlçelere de hizmet verecek gezici veznenin yarın Hekimhan, 19 Aralık tarihinde Doğanşehir, 22 Aralık'ta Yazıhan, 23 Aralık'ta Akçadağ, 24 Aralık'ta Arapgir, 25 ve 26 Aralık'ta Darende, 29 Aralık'ta da Hekimhan ilçesinde olacağını bildirdi. 

Geriye dönük su ve atıksu borcu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için sürenin 31 Aralık 2014 tarihinde sone ereceğini hatırlatan Özdemir, söz konusu borçların gezici veznelere de yatırılabileceğini kaydetti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber