Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kesim noktalarındaki çalışmalarını...

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kesim noktalarındaki çalışmalarını tamamladı.

Manisa genelinde kurban kesimi için belirlenen noktalarda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından çalışma yapıldı. MASKİ ekipleri, kurban kesim yerlerine su bağlantısı yapıp, hortum çekti. Kurban Bayramı ibadetlerini yerine getiren vatandaşların kurbanları bu noktalarda temiz ve sağlıklı bir ortamda kesilecek. MASKİ'nin hijyenik bir ortam hazırladığı alanlar kesim için hazır hale getirildi. Yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Kurban kesim noktalarına su bağlantısı yapıldı

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aslay, "Ekiplerimiz il genelinde gece gündüz çalışıp, kurban kesim noktası olarak belirlenen yerlere su bağlantısı yaptı. Vatandaşlarımız ibadetlerini daha sağlıklı bir şekilde yapma fırsatı bulacak. Haberlerde izlediğimiz ve hoş olmayan görüntülerin ortaya çıkmaması için vatandaşlarımızın su bağlantılarını yaptığımız alanları kullanmasını tavsiye ediyoruz. Bu şekilde hem sağlıklı bir şekilde kurbanları kesilecek hem de ortaya istenmeyen görüntülerin çıkmasının önüne geçilecek" dedi.

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

MASKİ Kurban Bayramı’na hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber