Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

MASKİ, Manisa’daki meslek odalarını ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil,...

MASKİ, Manisa’daki meslek odalarını ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire'yi ağırladı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Manisa Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Müdür Coşkun'un MASKİ hizmet binasındaki makamında gerçekleşen görüşmede MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen de yer aldı.

Oda başkanlarının nezaket göstererek yapmış oldukları ziyaret için kendilerine teşekkürlerini sunarak, "Manisa, gerek tarımsal gerekse endüstriyel açıdan oldukça gelişmiş olan ve bu konularda ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri. Bu açıdan bakıldığında ilimizde bulunan odalar ve diğer meslek kuruluşları, Manisa'mız tarımının, ticaretinin ve sanayisinin bel kemiği görevindedir. Bizler de elimizden geldiğince bu önemli kuruluşlarımızın yanında yer alarak, gerekli desteği vermeye her zaman hazırız" dedi.

MASKİ, Manisa’daki meslek odalarını ağırladı

MASKİ, Manisa’daki meslek odalarını ağırladı

MASKİ, Manisa’daki meslek odalarını ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber