Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 18:18 Yorum: 0

MASKİ muhtarlara yatırımlarını anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ muhtarlara yatırımlarını anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, yaptığı yatırımları düzenlediği istişare toplantısında muhtarlara anlattı.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, DMA çalışmalarının yapıldığı mahallelerin muhtarları ile istişare yaptıklarını belirterek, suyun Malatya genelinde kontrol altına alınması için çalışmaların devam ettiğini aktardı. Dr. Özdemir, "Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerine bağlı 13 DMA çalışmaları hakkında muhtarlarımızı bilgilendirmek için bir araya geldik. Yaptığımız, yapacağımız ve planlanan yatırımlarımız var. Şu an maliyeti 20 milyon TL'yi bulan 75 bin 718 metrelik hat çalışmamız devam ediyor. Bundan sonraki süreçte ortak hareket ederek vatandaşlarımızın daha hızlı hizmet almalarını sağlayacağız. DMA sistemini tamamen hayata geçirdiğimizde arıza ve su kesintisini en aza indirgemiş olacağız. Bu sistem sayesinde suyumuzu tek elden yöneterek, kontrol edilebilir ve ölçülebilir hale getireceğiz. Çalışmalar sırasında uzun süreli su kesintisi yapabiliyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla uzun süreli su kesintisi ve arıza olayını ortadan kaldırmış olacağız. Tamamen gelecek nesillere sağlam, güvenilir ve içme suyu alt yapısı konusunda sorunsuz bir Malatya bırakmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar, MASKİ'nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, her konuda MASKİ'ye yardımcı olacaklarını ifade etti.

Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'in yanı sıra, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı İsmail Kurtoğlu, Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Cafer Kenan Top, Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, Zaviye Mahalle Muhtarı Baki Ulutaş, Hacıabdi Mahalle Muhtarı Mehmet Çolak, Şeyhbayram Mahalle Muhtarı Yusuf Canberk, Fırat Mahalle Muhtarı Remzi Akdemir, Çöşnük Mahalle Muhtarı Burhan İnanç, Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya, Hasanvarol Mahalle Muhtarı Dursun Sayın, Turgut Özal Mahalle Muhtarı Cebrail Yılmaz ve Özalper Mahalle Muhtarı Ramazan Korkmaz katıldı.

MASKİ muhtarlara yatırımlarını anlattı

MASKİ muhtarlara yatırımlarını anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber