Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Yerel 27 Mart 2017 - 17:13 Yorum: 0

MASKİ’den Alaşehir’de inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Atıksu Arıtma Daire...

MASKİ’den Alaşehir’de inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MASKİ, faaliyetleri kapsamında yürüttüğü çalışmaları yerinde takip ediyor. Bu kapsamda, Alaşehir ilçesini İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ziyaret etti. İlçeye yapılan ziyarette, MASKİ'nin içme suyu ve atıksu arıtma faaliyetleri masaya yatırıldı. Nohutçu ve Çevik, ziyaretlerinde Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Kaymakam Aydın Apak ile de bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Yaklaşan yaz mevsiminde ilçede su sıkıntısı yaşanmaması adına planlanan içme suyu sondajları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, MASKİ İlçe Şefi Mehmet Kedici, hazırladığı raporu İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu'ya sundu. Öncelik sırasına göre içme suyu sondajına ihtiyaç duyulan noktalar gündeme alındı.

Çevre kirliliğinin önüne geçecek çalışmaları ile takdir toplayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in evsel nitelikli atıksularını da uzaklaştırıyor. Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, ilçeye yaptıkları ziyarette, faaliyette olan tesiste incelemelerde bulundu. Çevik, Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından proje çalışmaları noktalanan, Alaşehir Merkez ve Kavaklıdere Mahallesi'ne yapılacak tesislerin kısa süre içerisinde yapım ihalesine çıkılarak, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından çalışmaların başlayacağı bilgisini paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber