Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

MASKİ’den birlik beraberlik mesajları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır...

MASKİ’den birlik beraberlik mesajları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, Atatürk Kent Parkı Şube Müdürü İbrahim Arif Özbilgin, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürü Murat İnci ile Manisa esnaflarından Ali Taylan ve Alp Gül'ü makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen konukları ağırlamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, Atatürk Kent Parkı Şube Müdürü İbrahim Arif Özbilgin, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürü Murat İnci ile Manisa esnafları Ali Taylan ve Alp Gül, Coşkun'un yeni görevini tebrik etmek amacıyla MASKİ hizmet binasını ziyaret ettiler. Ziyarete, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen de eşlik etti. Genel Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede, Coşkun'a hayırlı olsun dileklerini ileten misafirler, kendisini MASKİ yönetiminde görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

"Birbirimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Kendisini tebrik etme nezaketinde bulunan konuklarına tek tek teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Sağolsunlar hem büyükşehirdeki çalışma arkadaşlarımız, hem de sürekli iş ve gönül birliği içerisinde olduğumuz sevgili dostlarım beni yalnız bırakmayarak ziyaretime geldiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Manisalılar olarak kocaman bir aileyiz. Ve bu aile içerisinde, yine bu ailenin diğer fertlerine, yani Manisa halkına her daim en iyi hizmeti sunabilmek için birbirimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber