Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 17:23 Yorum: 0

Maski’den Dilek’e Arıtma Tesisi Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Dilek mahallesinde inşa edeceği içme suyu arıtma...

Maski’den Dilek’e Arıtma Tesisi Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Dilek mahallesinde inşa edeceği içme suyu arıtma tesisiyle mahalleyi daha kaliteli içme suyuna kavuşturacak.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini artırma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı'ya bağlı Dilek mahallesine daha sağlıklı içme suyu temin edebilmek amacıyla mahalleye arıtma tesisi yapacak. 78 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan tesis, içme suyunu arıtarak vatandaşa ulaşan suyun kalitesini yükseltecek. Son teknoloji olan nanoteknoloji ile saatte 36 ton su arıtımı yapılabilecek. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Saruhanlı'nın Dilek mahallesinde inşa edilecek tesisle ilgili bilgiler verdi. Nohutçu, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak en çok önem verdiğimiz konuların başında içme suyu geliyor. Çünkü söz konusu olan şey doğrudan vatandaşlarımıza ulaşan suyun kalitesi. Biz yaptığımız her şebeke ve depo yenileme çalışmasıyla, hayata geçirdiğimiz her içme suyu arıtma tesisi projemizle bu kaliteyi olabildiğince artırmayı amaçlıyoruz. Dilek mahallemizde yapacağımız tesis sayesinde de son teknoloji yardımıyla içme suyunu arıtacağız. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarımız başlayacak. Manisa'mızın dört bir köşesine sağlıklı ve temiz su verebilmek için yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber