Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Maski’den Gördes’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün ilçelerdeki ziyaretleri sürüyor.

Maski’den Gördes’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün ilçelerdeki ziyaretleri sürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, Gördes ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

İlçelerdeki yatırımlarına büyük önem veren MASKİ Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu Gördes'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya'ya gerçekleştirilen ziyarette, ilçede devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak bilgi alındı. Gördesli vatandaşlara hizmet veren binayı da gezen Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, personelin çalışmalarını yakından takip etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran Gördes'e gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörlüğüne yeni atanan Alp Sefa Gökkaya'yı bir kez daha tebrik ettiğini belirten Başaran,"Tüm ilçelerimizde büyük yatırımlar hayata geçiriyoruz. Gördes'te bu ilçelerimizden biri. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçemize 8 milyon TL değerinde bir atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimizin 18 bin metrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları da devam ediyor. İlçelerimiz kısa sürede Büyükşehir Belediyesi olmanın farkını yaşamaya başladı. 17 ilçemizde yatırımlarımız sürecek. Yapılan çalışmaların hem Gördeslilere hem de tüm Manisa'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Maski’den Gördes’e Ziyaret

Maski’den Gördes’e Ziyaret

Maski’den Gördes’e Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber