Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:28 Yorum: 0

MASKİ’den işlem kolaylığı müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Ziraat Katılım Bankası'nın Manisa Şube...

MASKİ’den işlem kolaylığı müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Ziraat Katılım Bankası'nın Manisa Şube Müdürü Suat Tüccar'ı ağırladı. Manisalı vatandaşlara ödeme işlemlerinde yeni kolaylıklar sunmak amacıyla görüşme yapıldığını belirten Bilgen, "Su abonelerimizin ödemelerini banka aracılığıyla yapmalarını sağlayarak, hizmet binamıza gelme zorunluluğunu ortadan kaldıracağız" dedi.

Manisa'da ilk defa hizmete giren Ziraat Katılım Bankası Manisa Şube Müdürlüğü'ne atanan Suat Tüccar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Manisa Şube Müdür Yardımcısı Fatma Tay da eşlik etti. Karşılıklı işbirliği yapmak maksadıyla bir araya gelinen görüşmede, tahsilat ve kredi gibi ortak konularda istişareler yapıldı. Görüşmenin ana gündem maddesi, su abonelerinin fatura ödeme işlemlerinin banka aracılığıyla daha hızlı ve rahat şekilde gerçekleştirilebilmesi oldu.

Sürekli koordinasyonla daha kaliteli hizmet

Ziraat Katılım Bankası'nın önemli bir kuruluş olduğunu ve birlikte çalışarak Manisa'ya daha iyi hizmet ulaştırılabileceğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, "Kurumlarla sürekli koordinasyon halindeyiz. Manisa'ya hizmet verirken bu tarz istişarelerde bulunmak önemli. Ziraat Katılım Bankası'nın Manisa Şube Müdürü Suat Tüccar ve Müdür Yardımcısı Fatma Tay'ın yapmış olduğu ziyarette işbirliğimizi kuvvetlendirmek için görüştük. Tahsilat ve kredi konularında ilerleyen dönemdeki yol haritamızı belirlemek için fikir alışverişinde bulunduk. Ziraat Katılım Bankası Manisa Şubesi, diğer bankalarda yapılamayan nakit ödeme karşılığı su tahsilatını yapabileceklerini beyan ettiler. En kısa sürede protokol yapılarak abonelerimizin su paralarını hizmet binamıza gelmeden yatırabilecekleri bir bankanın olması bizleri mutlu etti. Hizmet kalitemizi daha da yükselterek vatandaşlarımıza her türlü işlem kolaylığını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek" şeklinde açıklama yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber