Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Ağustos 2017 - 14:13 Yorum: 0

MASKİ’den Kula yatırımlarına yerinde inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula'yı ziyaret ederek ilçedeki atıksu arıtma tesisindeki...

MASKİ’den Kula yatırımlarına yerinde inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula'yı ziyaret ederek ilçedeki atıksu arıtma tesisindeki idari bina inşaatını ve içme suyu arıtma tesisini inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'nın tüm ilçelerinde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Genel Müdür Coşkun, Kula'daki faaliyetleri de yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret programı düzenledi. İlçe ziyaretinde Coşkun'a, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 1. Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ve Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Cihan Biçer ile MASKİ ilçe Şefi Adem Zobudoğuş eşlik etti. Öncelikle Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret eden Coşkun ve beraberindekiler, ardından ilçedeki atıksu ve içme suyu tesislerini inceledi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula'nın evsel nitelikli atıksularının sağlıklı şekilde arıtılarak uzaklaştırıldığı Kula Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki idari binanın inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Coşkun, tesiste görev yapan personelin kullanımı için yapılan binadaki çalışmaların ilerleyişi ile ilgili detaylı bilgi aldı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un da katılımıyla İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti. Başkan Tosun ve Genel Müdür Coşkun, Kulalı vatandaşlara en yüksek standartlarda içme suyu temini sağlayan modern tesiste incelemelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Genel Müdürlüğümüz bünyesinde Manisamızın 17 ilçesinde yürütülen çalışmaların sürekli takipçisi olarak her zaman sahadayız. Bugün de Kula ilçemizde hizmet veren içme suyu ve atıksu arıtma tesislerimizi inceledik. Bu tesislerimiz sayesinde ilçemizdeki atıksuların güzel Kulamızın doğasına zarar vermeden uzaklaştırılmasını ve içme suyu standartlarını yükselterek vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve güvenli içme suyu sağlıyoruz. Tüm çabamız, ilçemizin sahip olduğu güzellikleri koruyarak gelecek nesillere aktarabilmek ve halkımızın yaşam standartlarını daha da iyileştirebilmektir. Bu yolda Kula Belediyemiz ile birlikte işbirliği içerisinde yoğun tempoda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MASKİ’den Kula yatırımlarına yerinde inceleme

MASKİ’den Kula yatırımlarına yerinde inceleme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber