Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ekim 2016 - 17:23 Yorum: 0

MASKİ’den Kulalı vatandaşlara yürüyüş yolu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Kula'nın Mevlana Caddesi'nde derenin temizlenmesinin ardından...

MASKİ’den Kulalı vatandaşlara yürüyüş yolu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Kula'nın Mevlana Caddesi'nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü ıslah, temizlik ve korkuluk çalışması ile dereleri sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda Kula'nın Mevlana Caddesi üzerindeki 200 metrelik derenin çalışmalarını tamamladı. MASKİ, derenin üzerine demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yolu yapımını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde derede su taşkın riski önlendi ve caddeye estetik açıdan modern bir görüntü verilmesi sağlandı. Yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve Şube Müdürü Engin Köksal yerinde inceledi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, üzeri delikli sac ile kapatılarak yürüyüş yolu olarak hizmete giren derede çalışmaların tamamlandığını belirtti. Başaran, "Manisa genelinde derelerimizin ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarımızı yaparak, vatandaşlarımızın kış mevsiminde rahat etmesini sağlayacağız. Kula'da Mevlana Caddesi'ndeki deremizin üzerini demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yoluna çevirdik. Deremizi ilerleyen dönemlerde kolay bir şekilde temizleyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber