Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

MASKİ’den Sandal’a kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Sandal Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kanalizasyon...

MASKİ’den Sandal’a kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Sandal Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kanalizasyon çalışmasıyla, mahallede yaşanan yetersiz hat sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

MASKİ, Kula ilçesine bağlı Sandal Mahallesi'nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde hat döşeme işlemi gerçekleştiriyor. MASKİ'nin mahallede yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, Sandal Mahallesi sağlıklı altyapı kavuşmuş olacak.

MASKİ tarafından yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sandal Mahallesi sakinlerinden Kamil Göker, "Mahallemizde 10 yıl önce yapılan kanalizasyon hattımız yeterli değildi. Belli bir yere kadar yapılmıştı. Şimdi bu hatta ek yapılıyor. Çalışmalar çok iyi. Bu konuda bize yardımcı oldukları için Büyükşehir Belediye Başkanı'mıza ve MASKİ'ye çok teşekkür ederiz" dedi.

Mahalleye sunulan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger, "Mahallemizin yetersiz gelen kanalizasyon hattı çalışmamız şuan MASKİ tarafından devam ediyor. Bu çalışma için MASKİ'ye teşekkür ediyorum. Bunun dışında mahallemizde düğün salonumuzun boyası, tamiratı yapıldı. Bu hizmetler için de Kula Belediye Başkanım Hüseyin Tosun ve Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün'e sonsuz teşekkürlerimiz sunarım. Bu konuda emeği geçen daire başkanlarımın, encümen üyelerimin, işçi arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.

MASKİ’den Sandal’a kanalizasyon hattı

MASKİ’den Sandal’a kanalizasyon hattı

MASKİ’den Sandal’a kanalizasyon hattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber