Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ekim 2016 - 15:43 Yorum: 0

MASKİ’den yapılandırma uyarısı

MASKİ'den yapılan açıklamada 30 Haziran 2016 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarının yapılandırma fırsatın 31 Ekim 2016 Pazartesi günü sona ereceği...

MASKİ’den yapılandırma uyarısı

MASKİ'den yapılan açıklamada 30 Haziran 2016 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarının yapılandırma fırsatın 31 Ekim 2016 Pazartesi günü sona ereceği belirtildi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, vatandaşların geriye kalan bu iki haftada acele ederek fırsattan yararlanmasını istedi.

Özdemir, geriye dönük su ve atıksu borcu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai saatinde sone ereceğini belirtti. Geriye dönük borcu olan vatandaşların bu son fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Özdemir, "Vatandaşlarımız, MASKİ'nin Akpınar Şubesi'nde (Eski SOS Binası) bulunan Abone İşleri Dairesi Başkanlığımıza giderek borçlarını yapılandırabilirler. Vatandaşlarımız, nüfus cüzdanı, abone numarası veya bunu gösteren su faturası, abonelik yok ise borcun sebebini gösteren tutanakla birlikte müracaat edilebilir. Yapılandırma kapsamında vatandaşlarımız borçlarını 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilirken borçların peşin ödenmesi durumunda ise Yurt İçi Üretici Endeksi (Yİ-ÜFE)'de yüzde 50 indirim sağlanacak. Borçlarını yapılandıran vatandaşlar ödemelerini 2 ayda bir yapabilecek" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber