Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:24 Yorum: 0

MASKİ’den yaşlılara özel hizmet

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği yaşlılara hizmet...

MASKİ’den yaşlılara özel hizmet

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği yaşlılara hizmet aracı uygulamasıyla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün engelli, yaşlı ve kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşlara yönelik verdiği hizmet memnuniyetle karşılanıyor. MASKİ'nin özel olarak tahsis ettiği araç tarafından evlerinden alınarak, abone işlemleri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakılıyor. MASKİ'nin hizmeti sayesinde vatandaşlar hızlı ve zahmetsiz bir şekilde işlerini tamamlıyorlar. Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, kart dolumu işlemi için MASKİ'nin yaşlılara hizmet aracı ile hizmet binasına getirilen Gülsüm Kara'yı makamında ağırlayarak sohbet etti. Sohbete MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran da eşlik etti.

"Başkanımıza çok teşekkür ederim"

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün vermiş olduğu hizmetten son derece memnun olduğunu belirten Gülsüm Kara, "Belediyemizin hizmetinden çok memnunum. Emeği geçenlere hep dua ediyorum. Rahatsızlığımdan dolayı Cengiz Başkan'ımızın yanına gidip kendisine teşekkür edemedim. Sizler aracılığıyla buradan Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun" dedi.

MASKİ’den yaşlılara özel hizmet

MASKİ’den yaşlılara özel hizmet

MASKİ’den yaşlılara özel hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber