Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 16:08 Yorum: 0

MASKİ’nin mobil tahsilat aracı Salihli’de hizmette

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşın ayağına götürdüğü uygulamalardan biri olan mobil...

MASKİ’nin mobil tahsilat aracı Salihli’de hizmette

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşın ayağına götürdüğü uygulamalardan biri olan mobil tahsilat aracı Salihli'de de hizmet vermeye başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde yaşayan vatandaşlara doğrudan abone hizmeti ulaştırmak amacıyla tasarladığı mobil tahsilat aracı projesi hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Salihli ilçesinde hizmet vermesi için anahtar teslimi yapılan araç çalışmaya başladı. Mahalle sakinleri mobil tahsilat aracı sayesinde su faturalarının yanı sıra, kartlı su sayaçlarına bakiye yüklemelerini de tamamladı. Nakit yada kredi kartı ile ödeme imkanı da sunan Mobil Tahsilat Aracı, Poyrazdamları, Gökeyüp, Sart, Yılmaz ve Durasıllı mahallelerindeki vatandaşların abonelik işlemlerini hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirdi.

"Hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ'nin Salihli ilçesinde de uygulamaya sunduğu araç hakkında, "Mobil tahsilat araçlarımızın sayısını arttırıyoruz. İlk olarak Turgutlu ilçemize teslim etmiştik. Geçtiğimiz günlerde de Salihli ilçemize teslim ettiğimiz mobil tahsilat aracımız burada da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler bizleri de sevindiriyor. Araçlarımızın sayısını arttırıp diğer ilçelerimizde de hizmete sunacağız. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

MASKİ’nin mobil tahsilat aracı Salihli’de hizmette

MASKİ’nin mobil tahsilat aracı Salihli’de hizmette

MASKİ’nin mobil tahsilat aracı Salihli’de hizmette

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber