Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:48 Yorum: 0

MAŞTİ’de bayram yoğunluğu başladı

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ)'de Kurban Bayramı yoğunluğu başladı.

MAŞTİ’de bayram yoğunluğu başladı

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ)'de Kurban Bayramı yoğunluğu başladı.

Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar otogarlara akın ederken MAŞTİ'deki yoğunluk da yavaş yavaş artmaya başladı.

Özellikle çeşitli illerde yaşayan ve bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen Malatyalılar Kurban Bayramına 3 gün kala akın akın Malatya'ya gelirken yetkililer gelişlerdeki yoğunluğu azaltmak için ek seferleri iki katına çıkarttıklarını söyledi.

Bayramı memleketinde geçirmek için haftalar öncesinden biletlerini alan vatandaşlar dönüşler için de şimdiden biletini kestirirken otobüs firması yetkilileri otogarda oluşan yoğunluğun tatil sonuna kadar yaşanacağını söyledi.

Sefer sıklığının artmasının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyleyen otobüs şoförleri ise bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamamak için daha tedbirli hareket ettiklerini ve daha dikkatli davrandıklarını aktardı.

Bayramı çocuklarının ve torunlarının yanında geçirmek için farklı illere giden bazı vatandaşlar ise, herkesin bayramını kutlayarak bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber