Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 17:58 Yorum: 0

Mastöb Başkanı Cengiz, Atma Köyünü Ziyaret Etti

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz, Arguvan'a bağlı Atma Köyüne giderek Atmalılar Derneği'nin öncülüğünde...

Mastöb Başkanı Cengiz, Atma Köyünü Ziyaret Etti

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz, Arguvan'a bağlı Atma Köyüne giderek Atmalılar Derneği'nin öncülüğünde yapılan 8 derslikli İlkokul ve ortaokulu ziyaret etti.

Ziyarette MASTÖB Şube Başkanı Murat Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Malatya İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Yalçın Taşpınar ve Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük eşlik etti.

Ziyarette bir konuşma yapan MASTÖB Şube Başkanı Murat Cengiz, Atmalılar Derneği öncülüğünde yapılan okulun çok güzel olduğunu ifade ederek "Merkezde bile böyle modern bir okul yok. Okulumuzu görünce burada okuyan evlatlarımızın ne kadar şanslı olduğunu hissettim. Okulda hemen hemen her türlü donanım mevcut. Devlet ve vatandaş işbirliği ile yapılan bu okul tüm Türkiye'ye örnek olsun" diye konuştu.

Murat Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra okulu gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

Mastöb Başkanı Cengiz, Atma Köyünü Ziyaret Etti

Mastöb Başkanı Cengiz, Atma Köyünü Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber