Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Mayıs 2015 - 17:07 Yorum: 0

Matematik yarışması ödül töreni düzenlendi

09 Mayıs 2015 tarihinde Malatya Fen Lisesinde yapılan ve Merkez Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerine bağlı ortaokulların 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Matematik Yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Matematik yarışması ödül töreni düzenlendi

13 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00’te Malatya Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurcan BERBER’in de katıldığı ödül töreninde 1. olan Özel Rahime Batu Ortaokulu öğrencisi Mustafa Sefa ÇİÇEK’e dizüstü bilgisayar, 2. olan Orduzu Elmasuyu Ortaokulu öğrencisi Burak YAVUZ’a  Ipad, 3 olan Şeker Ortaokulu öğrencisi Hüseyin KANADLI’ya ise yarım altın verildi.

Okul Müdürü Murat DÖNMEZ  törende yaptığı konuşmada “bu yıl birincisi düzenlenen bu yarışmanın amacının öğrencilerin Matematik alanına ilgi duymalarını sağlamak ve ilimizin bu alandaki başarısına katkıda bulunmak” olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurcan BERBER ise konuşmasında bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek yarışmanın geleneksel hale getirilmesini temennisinde bulundu.

Ödül töreni müzik dinletisinin ardından ödüllerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber