Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2014 - 18:23 Yorum: 0

Mavi kapaklar umut oluyor

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çağdaş Geri Dönüşüm Firması ve Çevre Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde...

Mavi kapaklar umut oluyor

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çağdaş Geri Dönüşüm Firması ve Çevre Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde 2010 yılında başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına bir destekte hal esnafından geldi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hal Müdürlüğü personeli hal esnafıyla yaptıkları iş birliğiyle engelli bireylere destek oldukları bildirildi.

Toplanan mavi kapaklar, Çağdaş Geri dönüşüm firmasına teslim edildi.

Engelli bireylerin yanlarında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Sebze ve Meyve Toptancı Hal Müdürlüğü personeli ve hal esnafı, herkesi kampanyaya destek olmaya davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber