Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Kayserigaz'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Grubu Mavi Köprü şirket içinde gerçekleştirdiği kahvaltı kermesi ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında iaşe...

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Kayserigaz'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Grubu Mavi Köprü şirket içinde gerçekleştirdiği kahvaltı kermesi ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında iaşe yardımı gerçekleştirecek.

Kayserigaz, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile toplum yararına hizmet etmeyi sürdürüyor. KSS Grubu Mavi Köprü'nün organize ettiği kahvaltı kermesiyle, çalışanlar ihtiyaç sahibi aileler için gösterdiği duyarlılık ile bağış yaparak yardım kampanyasına destek oldu.

Üyelerini Kayserigaz çalışanlarının oluşturduğu KSS grubu Mavi Köprü, toplanan bağışlarla, Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi ailelere iaşe yardımı yapılmasını sağlayacak. Mavi Köprü Ekibi üyelerinden Erdem Kırım yaptığı açıklamada; "Ekip olarak amacımız, toplum yararına hizmet edecek projeleri hayata geçirerek, ihtiyaç sahiplerine Kayserigaz Ailesi olarak destek sağlamaktır. Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı önemli bir aydır. Biz de Mavi Köprü Ekibi olarak Ramazan Ayının maneviyatını yaşamak ve yaşatmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Maddi ve manevi destekleri ile hep yanımızda olan Kayserigaz ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Mavi Köprü’den Anlamlı Kermes

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber