Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2019 - 12:38 Yorum: 0

MaviBahçe’den organ bağışına destek

Organ bağışı konusunda duyarlılık oluşturulması için düzenlenen 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması'na katılan eserler bir hafta...

MaviBahçe’den organ bağışına destek

Organ bağışı konusunda duyarlılık oluşturulması için düzenlenen 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması'na katılan eserler bir hafta boyuncu MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilendi. İzmir Sağlık Müdürlüğü, organ bağışına verdiği destek nedeniyle AVM Müdürü Rauf Tan Polat'a teşekkür belgesi verdi.

Organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ve ödülleri geçen ekim ayındaki ITN (International Transplant Network Congress) Kongresi'nde dağıtılan 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması'nın eserlerinin yer aldığı sergi, MaviBahçe AVM'de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Türkiye ve yurt dışından karikatür sanatçılarının katıldığı sergi büyük ilgi gördü. Sergi, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özgür Sönmez, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Müge Padır tarafından ziyaret edildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri daha sonra, MaviBahçe Alışveriş Merkezi Müdürü Rauf Tan Polat'a ve Pazarlama Uzmanı Duygu Öztürk'e gösterdikleri duyarlılık ve verdikleri destek için teşekkür belgesi takdim edildi.

MaviBahçe’den organ bağışına destek

MaviBahçe’den organ bağışına destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber