Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Kasım 2021 - 15:14 Yorum: 0

Max Gradel, sezonun en iyi performansını sergiledi

DG Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Max Gradel, A Hatayspor karşısında 3 asist yaptı ve Süper Lig'de şu ana kadar sezonun en iyi performansını göstererek...

Max Gradel, sezonun en iyi performansını sergiledi

DG Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Max Gradel, A Hatayspor karşısında 3 asist yaptı ve Süper Lig'de şu ana kadar sezonun en iyi performansını göstererek dikkatleri çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor, sahasında ağırladığı Hatayspor'u 4-0 yenerek ligde 6 hafta sonra galibiyeti hatırladı.

Maça Max Gradel'in başarılı performansı damgasını vurdu. Hatayspor karşısında; 3 asist, 6 şut pası, 5 gol fırsatı, 1 penaltı kazandırma, 1 direkten dönen şut, 5 orta isabeti, 3 uzun top isabeti ve 4 ikili mücadele kazanarak maçın yıldızı oldu. Süper Lig'de şu ana kadar sezonun en iyi performansını gösteren Gradel, başarılı istatistiğiyle de dikkat çekmeyi başardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber