Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Mazlumder’den fotoğraf sergisi

Mazlumder Kayseri Şubesi tarafından, savaştan dolayı zulüm gören 10'a yakın ülkedeki çocukların dramını fotoğraflarla sergiledi.

Mazlumder’den fotoğraf sergisi

Mazlumder Kayseri Şubesi tarafından, savaştan dolayı zulüm gören 10'a yakın ülkedeki çocukların dramını fotoğraflarla sergiledi.

Cumhuriyet Meydanında açılan fotoğraf sergisinde 40'a yakın fotoğraf sergilendi.

Fotoğraf sergisine dair açıklamada bulunan Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Kahraman Calasın, çok sayıda ülkede çocukların geleceği için politika üretilirken, bazı ülkelerdeki çocukların da savaş ve yoklukla mücadele ettiğini söyledi.

Fotoğraf sergisinde, çocuk ve savaş konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Başkan Kahraman Calasın, "Ucuz iş gücü olarak çalıştırılan terör örgütlerinin elinde küçük savaşçı haline getirilen, organ mafyalarının elinde ticari meta haline düşürülen, uyuşturucu alışkanlığına ve kuryeliğine alet edilen yüz binlerce çocuk ömürlerinin başlangıcında yok olup gidiyorlar. Bunun yanında açlık, kıtlık, sağlıksız beslenme, sağlık imkânlarından mahrum kalma sebebiyle milyonlarca çocukta sefalet içinde ömürlerini tüketiyorlar. İnsanlığın bir an önce bu mazlumlara el atması insanlığın geleceğini bekleyen büyük tehlikeye el birliği içinde çözüm bulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Kahraman Calasın, fotoğraf sergisinin 1 hafta boyunca açık olacağını sözlerin ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber