Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

MBDD’den Başkan Alemdar’a ziyaret

Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBDD) Serdivan İlçe Başkanlığı'na atanan Hayati Özsipahi, beraberindeki heyetle birlikte Serdivan Belediye Başkanı...

MBDD’den Başkan Alemdar’a ziyaret

Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBDD) Serdivan İlçe Başkanlığı'na atanan Hayati Özsipahi, beraberindeki heyetle birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

Hayati Özsipahi'yi makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar, Özsipahi'nin yeni görevinde başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Cizre'de gerçekleşen hain terör saldırısını şiddetle kınayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, içinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içerisinde ortak hareket etmemin her zamankinden daha çok önem taşıdığını belirterek, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

15 Temmuz gecesi milli iradeyi ortadan kaldırma amacıyla gerçekleşen ama milletin gücü sayesinde bertaraf edilen darbe girişiminin gelecek nesillere taşınmasının önemine de değinen Başkan Alemdar, Milli Birlik ve Düşünce Derneği'nin de bu konudaki çalışmalarda milletimize yol göstermesi gerektiğini vurguladı. Görevi yeni devralan Başkan Hayati Özsipahi, Milletimizin tek vücut olarak karşı koyduğu darbe girişiminin tarihe kocaman harflerle yazıldığını belirterek "Bizler Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber