Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından birisi olan EXPO 2016 Antalya'ya katılan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu on binlerce ziyaretçiye...

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından birisi olan EXPO 2016 Antalya'ya katılan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu on binlerce ziyaretçiye yemek ikram ederek organizasyonun gözdesi oldu.

Dünyanın birçok ülkesinde katıldığı fuarlarda gerek ülkenin gerekse tanıtımını üstlendiği ürünleri en iyi şekilde tanıtmayı başaran Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) yurt içi tanıtımlarını da katıldığı çeşitli gıda fuarlarıyla sürdürüyor. MBTG Başkanı Surur Aydın'ın da katıldığı ve yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgi gösterdiği EXPO 2016 Antalya'ya katılan MBTG 15-31 Ağustos tarihleri arasında on binlerce ziyaretçiye yöresel yemekler yanında ünlü şeflerin yaptığı spesiyal yemekler de ikram ederek EXPO 2016 Antalya da önemli tanıtımlara imza attı.

EXPO 2016 Antalya'nın Türkiye'nin en önemli organizasyonları arasında yer aldığını ifade eden MBTG Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kadooğlu, "Ülkemizde tarımsal alanlarda gerçekleştirilen ve bu yıl 20.si Antalya'da yapılan EXPO 2016 bizim içinde büyük önem gösteriyordu. 15-31 Ağustos tarihleri arasında MBTG olarak TİM çadırında yer alarak katılımcılar yanından yerli ve yabancı ziyaretçilere gün boyunca makarna, bulgur ve bakliyat ürünlerimizden yapılan yemekler ikram ettik. Anadolu'nun bereketli topraklarında yetişen ve insan sağlığı için büyük önem gösteren hububat ve bakliyat ürünlerimizin tanıtımını dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştiriyoruz. Yurt içinde de katıldığımız gıda fuarlarıyla bu tanıtımlarımızı sürdürmekteyiz. Bu ürünlerimizin yurt dışındaki tanıtımı aynı zamanda Türkiye'nin de yürütmekteyiz. EXPO 2016 Antalya MBTG içinde başarılı geçen bir tanıtım süreci oldu. Özellikle ürünlerin insan sağlığına önemi konusunda ki bilgilendirmeler yanında yabancı konuklara bu ürünlerin nasıl yemek yapılabileceği yönündeki yemek tarifleri ve bilgilendirmeler büyük önem taşıyor. Elbette önümüzdeki süreçte MBTG dünyanın 7 kıtasında ki tanıtım atağını sürdürürken yurt içindeki gıda fuarlarında da vatandaşlarımıza bu ürünlerin faydaları konularında bilgiler vererek makarna, bulgur ve bakliyat ürünlerimizin tüketiminin arttırılmasına destek verecektir" diye konuştu.

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

MBTG EXPO 2016 Antalya’da on binleri ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber