Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

MDTO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ödül alacaklar belli oldu

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) ve Mersin Fotoğraf Derneği (MFD) işbirliğinde düzenlenen, "Mersin Deniz Ticaret Odası Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda...

MDTO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ödül alacaklar belli oldu

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) ve Mersin Fotoğraf Derneği (MFD) işbirliğinde düzenlenen, "Mersin Deniz Ticaret Odası Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda ödül alacaklar belli oldu.

MDTO temsilcisi Ali Adalıoğlu, MFD temsilcileri Murat Ünal ve Selami Türk, fotoğraf sanatçıları Nasuh Mahruki, Niko Guido ve Wilco Van Herpen'in görev yaptığı jüri, geçtiğimiz hafta sonu yapılan toplantıda bin 11 fotoğrafı değerlendirmiş, üç farklı kategoride ödül alan ve sergileme hakkı kazanan fotoğrafları belirlemişti. Yarışmanın sonuçları 10 Ekim günü Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) web sitesinde ilan edildi. Yarışmada ödüle layık görülen kategori birincileri 3 bin TL, ikincileri 2 bin TL ve üçüncüleri bin TL para ödülü almaya hak kazanırken, MFD altın, gümüş ve bronz madalya ile 5 mansiyon ödülü de sahiplerini buldu. Verilen ödüller ve kazananları şöyle:

MDTO ödülleri birincisi Meriç Aktar, ikincisi Muhsin Divan, üçüncü Beyza Karakozak oldu. MFD ödüllerin de ise Neşe Arı altın madalya, Fadıma Aras gümüş madalya, Neşe Arı bronz madalya aldı. Mansiyon ödülünü ise Emre Nesli, Tolga Taçmahal, Ümmü Kandilcioğlu, Özkan Çörek ve Muhsin Divan elde etti. Deniz ve ticaret kategorisinde ise MDTO ödülleri birincisi Erdem Cabtürk, ikinci Fatih Aktaş, üçüncü Mehmet Öztürk oldu. MFD ödüllerinde ise İsmail İkiz altın, Mürsel Yağcıoğlu gümüş, Eser Paşa Bronz madalya aldı. Bu kategoride mansiyon ödülünü ise Eser Paşa, Dilek Uyar, Hayrettin Kırdı, Samet Güler elde etti. Sualtı dünyası kategorisinde ise MDTO ödüllerini Ali Alpkurt Baranok, Eser Paşa kazandı. MFD ödüllerinde Eser Paşa altın, Erkan Balık gümüş, Ufuk Dönmez bronz madalya elde etti. Mansiyon ödülünü de Yusuf Ziya Çakır, Adnan Büyük, Ali Alpkurt Baranok, Ufuk Dönmek kazandı.

Yarışmada ödül alan ve sergileme hakkı kazanan 50 fotoğraf Mersin Marina'da sergilenecek. 14 Ekim Cuma günü açılışı gerçekleştirilecek olan sergi, 17 Ekim Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

MDTO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ödül alacaklar belli oldu

MDTO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ödül alacaklar belli oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber