Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2020 - 16:43 Yorum: 0

MEB: “Mesnetsiz iddialarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır”

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'nın Çamlıdere ilçesine atanan bir öğretmenin görevlendirme süreçleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını...

MEB: “Mesnetsiz iddialarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır”

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'nın Çamlıdere ilçesine atanan bir öğretmenin görevlendirme süreçleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve konuyla ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ankara ili Çamlıdere ilçesine atanan bir öğretmenimizin görevlendirme süreçleriyle ilgili kamuoyu gündemine yansıyan mesnetsiz iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Öğretmen görevlendirme süreçleri ilgili mevzuat çerçevesinde söz konusu eğitim kurumunun ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak planlanmakta olup, Çamlıdere ilçemizdeki öğretmenlerimizin görevlendirme başvuruları da bu koşullar doğrultusunda değerlendirilerek gerçekleştirilmiştir. Öğretmenlerimizin "sınav, eş durumu ve sağlık mazereti" gibi nedenlerle görev yeri değiştirme talepleri yasal hükümlerce güvence altına alınmış haklarıdır. Öğretmenlerimize ve bakanımıza yöneltilen mesnetsiz iddialarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber