Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:28 Yorum: 0

Meclis toplantıları tamamlandı

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Meclisin ikinci birleşiminde bütçe ve imar komisyonu görüşüyle gelen dosyalar karara bağlandı.

Meclis toplantıları tamamlandı

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Meclisin ikinci birleşiminde bütçe ve imar komisyonu görüşüyle gelen dosyalar karara bağlandı. Gündemde olan Çamköy, Tokuşlar, Çay ve Beyciler mahallelerindeki tahsis değişiklikleri görüşüldü.

Meclisin Eylül ayı ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli Başkanlığında toplandı. Toplantıda komisyonlara havale edilen konular görüşüldü. Atık su tesisi yararlanma hakkı ücreti, su tüketim ücreti ve asfalt satış ücretlerinde değişiklik yapılması kabul edildi. Yine Meclis gündeminde bulunan eski Yimpaş binasının belediye kiralanması onaylandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber