Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Meclis üyeleri Şahinbey’i gezdi

Geçmiş 7 yılda ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte...

Meclis üyeleri Şahinbey’i gezdi

Geçmiş 7 yılda ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Meclis üyeleri, Şelale Park, Mavikent Konutları, Yazıcık Konutları, Yeşilvadi Konutları, Perilikaya Konutları, Perilikaya Gençlik Merkezi, Kahvelipınar kentsel dönüşüm çalışmaları, Özdemirbey Caddesi, Düztepe Karakolu İnşaat çalışması, Şehreküstü Konakları, sokak sağlıklaştırma alanları ve 1 Milyon 700 bin metrekare alana yapılan Türkiye'nin en büyük parkı Yeşilvadi Parkı'nı gezdi. Gezi esnasında Başkan Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

"Dünyaya örnek olacak proje"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak bir çok alanda çalışma yapıyoruz. Mecliste aldığımız kararların sahaya nasıl yansıdığı ve neler yapıldığı ile ilgili meclis üyelerimiz ile birlikte bir gezi yaptık. Kentsel dönüşüm kapsamında yaptığımız Yazıcık Konutlarımız, Dünya'ya ve Türkiye'ye örnek olacak bir proje. Fikri görüşü ne olursa olsun burayı gören herkesin burayla ilgili fikri çok olumlu ve bu projenin Türkiye'nin her tarafında uygulanması gerektiğini söylüyorlar. Belki bundan sonra Dünya'nın birçok yerinden, üniversitelerdeki hocalarımız, akademisyenler, bu alanda çalışma yapanlar burayı görmeye gelecekler. Gerek Gaziantep'imizin gerekse insan fıtratının ruhuna uygun bir dokuyla kentsel dönüşüm oldu. Şu anda da konutlarımız satışa çıktı. Buradan konut sahibi olmak isteyenler Şahinbey Belediyesi'nin Konut Satış Müdürlüğü'ne müracaat edebilirler" dedi.

"Bu projelere iyi ki destek vermişiz"

Şahinbey AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Taşdemir, "2.5 yıl içerisinde mecliste verdiğimiz bütün kararların hepsinden memnun olduklarını belirtti. İyi ki yapılan projelere el kaldırarak destek vermişiz diyen Taşdemir,"Bu konuda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Her zaman yaptığı projelerle ön planda olan Şahinbey Belediyesi yeni projeleriyle kendini göstermeye devam edecektir. AK Parti grubu adına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Halkın menfaatine olan hizmetler"

Gezi sonrası konuşan Şahinbey Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Dokbay, "Yapılan hizmetleri yerinde gördük. Yapılan hizmetler halkın menfaatine olan hizmetler ve takdir edilecek hizmetler. Özellikle Yazıcık konutları çok güzel olmuş şehrin dokusuna uygun çalışmalar yapılmış. Özellikle bu bölgede oturan insanlar bu evlerden almalı ve kültürlerini yaşatmalı. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

"Daha güzel projelere imza atacağız"

Şahinbey'de yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Bahyettin Bakır, "Hizmetleri yerinde görme adına çok güzel bir gezi oldu. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahamzoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel hizmetleri herkesin gezip görmesini isterim. İnşallah daha güzel projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

"Bu tür projeleri destekliyoruz"

Şahinbey Belediyesi MHP Meclis Üyesi Abdullah Şaşuşağı, "Yazıcık bölgesinde yapılmış çok güzel bir proje, mimari yapısı çok hoş olmuş. Eski Antep evlerinden daha güzel bir hale getirilmiş. Bu tür projeleri meclise geldiğinde sürekli destekliyoruz. Bu tür projelerin arkasındayız" ifadelerine yer verdi.

"Başarılı ve güzel bir çalışma"

Şahinbey Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yılmaz Kireç ise, "Yazıcık konutları buranın kültürünü yaşatmak acısından iyi bir proje. Bizim söylediğimiz ve istediğimiz projelerden birisi. Buradaki evlerin kamulaştırması yapılıp yıkılırken, aynı zamanda kültürü de kaybolmasın istiyoruz. Bu anlamda başarılı ve güzel bir çalışma" diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi Meclis Üyeleri Yazıcık Konutlarındaki örnek daireleri gezerek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan yapımı ve satışı ile ilgili bilgiler aldı.

Meclis üyeleri Şahinbey’i gezdi

Meclis üyeleri Şahinbey’i gezdi

Meclis üyeleri Şahinbey’i gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber