Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Meclis üyelerine ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını...

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Meclis üyelerine ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını gezdirdi. Şehitkamil Belediyesi Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan yol açma ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediyesi meclis üyeleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. İbrahimli, Gazikent, Karacaahmet, Beykent, Yukarıbeylerbeyi ve 25 Aralık Sanayi Sitesinde imara açılan alanların yol açma ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen meclis üyeleri yapılan çalışmalardan memnun kaldı. Beykent Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ne kazandırılan ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan sosyal tesisleri de yerinde inceleyen meclis üyeleri yapılan çalışmaların tamamen vatandaşların yararına hizmet olduğunu dile getirdiler. Son olarak Onatkutlar Mahallesinde yapılan uzay çatılı pazar yerini de gezen meclis üyeleri yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

"50 yıllık planların şimdiden yapıldığını anlayabiliyoruz"

AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı ve Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Halil Uğur, yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek, "Bugün Belediye Başkanımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Belediye Başkanımız ekibiyle birlikte maşallah gece gündüz demeden çalışarak imara açılan bölgelerin tüm yollarını şimdiden açmış durumda. Bunlar çok önem arz ediyor. Yapılaşmadan sonra yollar açılacak olsaydı, ciddi bir şekilde sıkıntılar meydana gelebiliyor. Fakat yolların şimdiden açılması, alt yapıların şimdiden yapılması uzun vadede önümüzdeki sıkıntıları da ortadan kaldırmış durumda. Şunu görüyoruz ki 40-50 yıllık planların şimdiden yapıldığını anlayabiliyoruz. İlk defa bu şekilde yapılanmalar oluyor. Bundan dolayı hem Belediye Başkanımıza hem de ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gerçekten çok önemli projelere imza atıldığını görüyoruz"

AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Hülya Kılıç ise, "Şehitkamil Belediyemizin gerçekten çok önemli projelere imza attığını görüyoruz. Eskiden önce evler yapılır, daha sonra yol ve alt yapı çalışmaları olurdu. Eve geçilmesi ve kullanılması daha zor oluyordu. Şehitkamil Belediyesi ile birlikte bu anlayış tamamen ortadan kalkarak, önce yollar açılıyor, alt yapısı yapılıyor, daha sonra evler inşa ediliyor. Gerçekten çok güzel bir sistem oluşturulmuş. Allah razı olsun Belediye Başkanımızdan ve ekibinden. Yaptıkları hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum ve daha iyi projelere imza atmalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"Bu tür hizmetlerini olumlu buluyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Sucu ise yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Özellikle imara yeni açılan bölgelerde yapılan hizmetleri inceledik. Yaptığımız gözlemler sonucunda yeni açılan yolların ne kadar geniş ve ferah olduğunu gördük. Kentimizde yeni imara açılan sanayi alanları olsun, konut alanları olsun oraların tüm yollarının açıldığını gördük. Bunun dışında yine Belediyemiz tarafından mahallelere kazandırılan Sosyal Tesisleri gezdik. Belediyemizin bu hizmetlerini olumlu buluyoruz. Zaten biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılan bu olumlu hizmetlere her zaman destek olduk. Kent yararına, kamu yararına ne varsa, belediyemizin yanındayız, bunda hiçbir sıkıntı yok. Fakat kent ve kamu yararına karşı olan aksi durumlarda da karşısında muhalefet olacağımızı söylüyoruz. Yapılan olumlu hizmetleri hep birlikte gördük. Bunun içinde Şehitkamil Belediyesi'nde görev yapan tüm ekibe ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Çalışmaları her zaman takdirle karşılamışımdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil Belediyesi Meclis üyesi Durdu Ergin ise "Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu yol açma ve alt yapıyla ilgili yapılan çalışmalar gerçekten takdire şayan çalışmalardır. İmara açılan bölgelerin öncelikli olarak yolların açılması, alt yapının tamamlanması çok faydalı bir hizmet olduğunu gördük. Bu konuda Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Özellikle şuan içerisinde bulunduğumuz Dülük Tabiat Parkı'nın ıslah edilmesi, halkın hizmetine açılması çok güzel bir hizmet olarak görüyorum. Ben Belediye Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber