Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Mayıs 2019 - 16:13 Yorum: 0

Meclise girmeye çalışan 2 DHKP-C’li tutuklandı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) banko görevlisini rehin almaya çalışırken yakalanan ve terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı olduğu belirlenen...

Meclise girmeye çalışan 2 DHKP-C’li tutuklandı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) banko görevlisini rehin almaya çalışırken yakalanan ve terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı olduğu belirlenen biri kadın 2 zanlı tutuklandı.

TBMM girişinde banko görevlisini rehin almaya çalışırken koruma görevlilerinin müdahalesiyle yakalanan ve DHKP-C ile bağlantılı olduğu belirlenen Mulla Zincir ve Eylem Yücel, polis sorgularının ardından Ankara Adliyesine getirildi. Çıkarıldıkları soruşturma savcısı tarafından "silahlı terör örgütüne üye olmak", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber