Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Meclis’ten, kuşların göç zamanı ve caretta carettaların kuluçka döneminde havai fişek yasaklansın talebi

Antalya Serik Belediyesi Meclis Üyeleri, kuşların göç zamanı ve caretta carettaların kuluçkadan çıkıp denize ulaşma döneminde havai fişek atılmasının...

Meclis’ten, kuşların göç zamanı ve caretta carettaların kuluçka döneminde havai fişek yasaklansın talebi

Antalya Serik Belediyesi Meclis Üyeleri, kuşların göç zamanı ve caretta carettaların kuluçkadan çıkıp denize ulaşma döneminde havai fişek atılmasının yasaklanmasını önerdi.

Serik Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık Başkanlığı'nda yeni yapılan Meclis Salonu'nda ilk kez toplandı. Meclis üyeleri yeni salon için Başkan Çalık'a teşekkür etti. Mecliste, plan tadilatları ve mezbaha yapılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Serik Belediyesi arasında arsa takası yapılmasını içeren gündem maddeleri İmar Komisyonu başta ilgili komisyonlara incelenmesi için havale edildi. Boğazkent Mahallesi 296 Ada 20 nolu parselde 400 metrekarelik kısmının Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü ve Serik Belediyesi tarafından imzalanan "Boğazkent Uygulamalı Çevre Eğitimi ve Kuş Halkalama İstasyonu Protokolü'ne istinaden tahsis işleminde farklı görüşler dikkat çekti. Madde oy çokluğu ile meclisten geçti.

MHP'li meclis üyesi Hüseyin Barış Ünsal ise, kuşların göç zamanı ve caretta carettaların kuluçkadan çıkıp denize ulaşma döneminde havai fişek atılmasının yasaklanmasını önerdi. AK Partili üye Ömer Gürler de aynı öneriye destek vererek, bölgede bulunan otel ve tesislerin havai fişek atmamaları konusunda uyarılmaları tavsiye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber