Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Medeniyet şehrinin fotoğrafları yarışacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3.Ulusal Fotoğraf Yarışması için müracaatlar 10 Ekim'den itibaren alınmaya başlandı.

Medeniyet şehrinin fotoğrafları yarışacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3.Ulusal Fotoğraf Yarışması için müracaatlar 10 Ekim'den itibaren alınmaya başlandı. Yarışmanın konusu "Medeniyetler Şehri Kayseri" olarak belirlendi.

İnsanlık tarihinin ilk yerleşim yerlerinden biri olan ve tarihin akışı içerisinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan şehrimizde medeniyetlerin izleri fotoğraflarla tespit edilecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ulusal fotoğraf yarışması 10 Ekim'de başladı. Yarışmaya katılmak isteyenler fotoğraflarını 22 Aralık 2016 tarihine kadar teslim edebilecekler.

Yarışmaya başvurular online olarak, http://www.kayseri.bel.tr/ adresinden yönlendirmeler izlenerek veya doğrudan http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresinden üyelik ve fotoğraf yükleme yönergeleri takip edilerek yapılacak.

Yarışmanın birincilik ödülü 5 bin TL olarak belirlendi. İkinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin TL ödül verilecek. Mansiyona layık görülen üç fotoğraf biner TL, sergilemeye layık görülen 50 fotoğraf ise 200'er TL ile ödüllendirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber