Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:44 Yorum: 0

Medical Park Hemşireler Gününü Kutladı

Hizmete girdiği günden bu yana başta Gaziantep olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi, 12 Mayıs Hemşireler Gününü...

Medical Park Hemşireler Gününü Kutladı

Hizmete girdiği günden bu yana başta Gaziantep olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi, 12 Mayıs Hemşireler Gününü düzenlediği kokteyl ile kutladı. Kokteyle üst yönetim, hemşireler ve doktorlar katılım gösterdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, "Hemşirelik, insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslektir. Sağlık ordusunun önemli bir parçası olan hemşirelerimiz; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık hallerinde iyileştirilmesi adına sağlık hizmet sunumunda önemli bir yere sahiptir. Sağlık ekibimizin en kalabalık meslek grubu olan hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutluyorum" dedi.

Kokteyl hastanede beşinci görev yılını dolduran hemşirelere teşekkür plaketi verilmesi ile son buldu.

Medical Park Hemşireler Gününü Kutladı

Medical Park Hemşireler Gününü Kutladı

Medical Park Hemşireler Gününü Kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber